Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Amarantti-hirssipuuro, neljälle

1½ dl hirssiä

1 dl amaranttia

6 dl mantelimaitoa

ripaus suolaa

tuoreita marjoja, pähkinöitä tai 

kuivattuja mulperipuun marjoja (Kokeile terveellisiä mulperimarjoja myös tuoreina! )

Huuhtele hirssi ja amarantti huolellisesti lävikössä kuumalla vedellä, jotta mahdollinen pintaväkevyys poistuu. Kaada ryynit kattilaan ja sekoita joukkoon mantelimaito.

Anna seoksen kiehahtaa ja vähennä lämpöä. Hauduta noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Katso tarkemmat keittoajat pakkauksista. Mausta suolalla.

Koristele valmis puuro esimerkiksi pähkinöillä ja kuivatuilla mulperipuun marjoilla.  

Vinkki: Gluteenittomat amarantinsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, rautaa ja kalsiumia. Käytä ruohokasvin siemeniä ruoanlaitossa kuten viljoja, puurossa voit yhdistää ne esimerkiksi hirssin kanssa. Amaranttia voi myös paahtaa popcornin tapaan.

 

 

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli
Sinustako menestyvä kiinteistönvälittäjä?
Blogikirjoitus
Kolme huonetta ja vuoden graafikko
3H+K Artikkeli
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä