Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

”Aurinkosähkön rakentaminen nostaa oikein mitoitettuna kiinteistön arvoa, kertoo yhtiön kyvystä tehdä edistyksellisiä päätöksiä ja saa asukkaat pohtimaan energian fiksua käyttöä”, sanoo tietokirjailija Janne Käpylehto. Energia-asiantuntija julkaisi keväällä kirjan Auringosta sähköt kotiin, kerrostaloon ja yritykseen. 

Oikein asennettu aurinkopaneeli tuottaa Suomessa vuositasolla 700–900 kWh sähköä. Asukkailta aurinkoenergian käyttöönotto vaatii järjestelmän asennuksen ja sen kytkemisen verkkoon. 

”Kerrostalossa helpointa ja nopeinta on kytkeä aurinkosähkö kiinteistösähköön”, Käpylehto sanoo. Optimaalisin malli on takamittarointi, jossa taloyhtiöllä on yksi mittari sähköyhtiön suuntaan ja asukkaita laskutetaan kulutuksen mukaan. 

Aurinkoenergia-aloite kannattaa viedä yhtiökokoukseen, kun ammattilainen on ensin tehnyt investoinnista kartoitusraportin.

”Taloyhtiössä päätöksenteon tulee perustua tarkkaan laskelmaan eikä arvauksiin. Aina paneeleille ei ole fiksua asennuspaikkaa. Kulutus voi myös olla järjestelmän kannalta liian pientä tai osua väärään aikaan”, Käpylehto muistuttaa.

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Verkot vesillä Kalasatamassa
3H+K Artikkeli
Kiinalaista kotiruokaa
3H+K Artikkeli
Sinustako menestyvä kiinteistönvälittäjä?
Blogikirjoitus
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä