Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Hellepäivän mehujäät

4–6 mehujäätä

Kurkku-limetti

1 dl sokeria

1½ dl vettä

1 iso kurkku kuorittuna

1 dl tuoretta limettimehua

1½ dl tuoretta inkivääriä raastettuna

Vadelma-meloni

1 dl sokeria

1½ dl vettä

1– 1½ kg vesi- tai verkkomelonia (cantaloupe)

200 g tuoreita vadelmia

½ dl sitruunamehua

Sekoita kattilassa sokeri ja vesi. Lämmitä, kunnes sokeri on liuennut veteen kokonaan. Pyöräytä kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Siivilöi. Kaada seos muotteihin ja jäädytä pari tuntia. Lisää tikut ja anna olla pakkasessa vielä ainakin kolme tuntia, kunnes mehujäät ovat jäätyneet kunnolla. Jäätelötikkuja löydät askartelu- ja keittiötarvikeliikkeistä. Irrota puikot muoteista juoksevan kuuman veden alla ennen tarjoilua. 

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli
Taakse jääköön tavarakaaos
3H+K Artikkeli
Kahdeksas päivä myy asuntosi!
Blogikirjoitus
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä