Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoisten välittäjien lisäksi meidät tunnetaan alan kovimpana digitaalisen markkinoinnin osaajana. Muista alan yrityksistä poiketen, markkinoimme aktiivisesti myynnissä olevia asuntoja asuntoportaalien ulkopuolella. Kattavan palveluvalikoimamme avulla tuomme parhaat puolet esille asunnostasi, jotta se erottuu edukseen asuntomarkkinoiden kovassa kilpailussa.

3H+K -artikkelit ovat Kahdeksas päivän julkaisemaa mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä helpommasta asumisesta ja paremmasta arjesta asiakkaillemme. Jutut antavat inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Ne ottavat kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustavat vaikuttamiseen, parantavat kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistävät hyvää naapuruutta.

Toivotamme Sinulle inspiroivia lukuhetkiä!

Hellepäivän mehujäät

4–6 mehujäätä

Kurkku-limetti

1 dl sokeria

1½ dl vettä

1 iso kurkku kuorittuna

1 dl tuoretta limettimehua

1½ dl tuoretta inkivääriä raastettuna

Vadelma-meloni

1 dl sokeria

1½ dl vettä

1– 1½ kg vesi- tai verkkomelonia (cantaloupe)

200 g tuoreita vadelmia

½ dl sitruunamehua

Sekoita kattilassa sokeri ja vesi. Lämmitä, kunnes sokeri on liuennut veteen kokonaan. Pyöräytä kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Siivilöi. Kaada seos muotteihin ja jäädytä pari tuntia. Lisää tikut ja anna olla pakkasessa vielä ainakin kolme tuntia, kunnes mehujäät ovat jäätyneet kunnolla. Jäätelötikkuja löydät askartelu- ja keittiötarvikeliikkeistä. Irrota puikot muoteista juoksevan kuuman veden alla ennen tarjoilua. 

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Hyvä ero syntyy sopimalla
3H+K Artikkeli
Miten siivotaan kuolinpesä?
3H+K Artikkeli
Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä