Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Kesäkurpitsa-hernekeitto, neljälle

500 g kesäkurpitsaa

2 valkosipulinkynttä

oliiviöljyä

500 g tuoreita herneitä

7½ dl kasvislientä

suolaa

pippuria

50 g parmesaania

tuoretta basilikaa (Voit korvata osan reseptin basilikasta mintulla.)

Pilko kesäkurpitsa ja valkosipuli pieniksi paloiksi. Kuumenna oliiviöljyä kattilassa. Kuullota valkosipulia hetki ja lisää kattilaan kesäkurpitsanpalat.

Paista noin 15 minuuttia, kunnes kesäkurpitsa on kypsynyt. Lisää kattilaan puolet herneistä ja puolet liemestä. Keitä, kunnes herneet ovat kypsiä.

Soseuta keitto paksuhkoksi massaksi. Lorauta mukaan sen verran lientä, että koostumus on mielestäsi sopiva. Lisää loput herneet ja kypsennä hetki. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle raastettua parmesaania, revittyjä basilikanlehtiä ja halutessasi hieman oliiviöljyä.

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli
Isän ja pojan nuijahommat
3H+K Artikkeli
Sundsbergin Solaris uudiskohde myynnissä!
Blogikirjoitus
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä