Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Luen useita kirjoja yhtä aikaa.

Viimeksi luin George Saundersin loistavan Tenth of December -novellikokoelman. Novellien teemat ovat tummaakin tummempia, mutten silti voinut olla monessa kohtaa nauramatta ääneen.

Muotoilukirjoista suosikkejani ovat italialaisen Bruno Munarin teokset. Visuaalisesti kekseliään muotoilijan ja taiteilijan työt hämmästyttävät pienillä oivalluksillaan.

Kirjahyllyni on mieheni huolella suunnittelema ja rakentama.

Ulkomaalaiselle vieraalleni antaisin kirjalahjaksi jonkin suomalaisen lastenkirjakustantamo Etana Editionsin hienoista kuvakirjoista. Ne puhuttelevat universaalisti.

Paras lukemani kaupunkikuvaus on Tiziano Scarpan Venezia è un pesce (engl. Venice is a fish). Olen mukana tuottamassa toukokuun lopussa aukeavaa Venetsian arkkitehtuuribiennaalin Suomen paviljonkia ja luin kirjan työn ohessa.

Helsingin kirjastot ovat upeita, erityisesti juuri restauroitu Kansalliskirjasto ja yliopiston Kaisa-kirjasto. Vuonna 2018 aukeava Keskustakirjasto tulee kruunaamaan tarjonnan.

Ostan useimmiten kirjani pienemmistä kirjakaupoista. Helsingissä suosikkejani ovat Fredrikinkadun Nide sekä arkkitehtuurikirjoihin erikoistunut RT-kirjakauppa Kampissa.

 

 

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli
Ihania koteja Espoon Nöykkiöön
Blogikirjoitus
Miten siivotaan kuolinpesä?
3H+K Artikkeli
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä