Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Luen hyvin erilaisia romaaneja. Välillä hurahdan johonkin tiettyyn kirjailijaan ja ahmin peräkkäin koko tuotannon.

Viimeksi luin Jumpa Lahirin Tulvaniityn. Olen lukenut paljon Lahirin kirjoja. Tämä teos oli tarinallisempi kuin aikaisemmat, kuitenkin hieno ja koskettava.

Ammatillisesti minulle tärkeitä kirjoja ovat kaikki ne, jotka saavat ajattelemaan asioita eri tavalla. Suunnittelijan työ on paljon kyseenalaistamista ja omien ideoiden tarkastelua uusista näkökulmista.

Kirjahyllyni on jo kauan sitten täyttynyt, ja kirjat ovat vallanneet muutkin tasot kodin eri huoneissa.

Suhteeni kirjaan säilyy myös lukukokemuksen jälkeen. Kun katselen kirjoja, voin muistella tunnetiloja tai ajatuksia, joita ne ovat saaneet aikaan.

Jos minun pitäisi antaa ranskalaiselle ystävälleni suomalainen kirja, se olisi Jussi Valtosen nerokas ja monitasoinen He eivät tiedä mitä tekevät.

Paras lukemani Pariisi-kuvaus on Delphine de Viganin kirjassa D’après une histoire vraie.

Ostan useimmiten kirjani Helsingistä. Akateeminen oli ennen Suomi-matkojeni mekka, mutta enää en löydä sieltä sitä henkeä, josta aiemmin nautin. Olen siirtynyt pieniin kirjakauppoihin.

Pariisissa teen teen kirjaostokset Fnacissa, jos etsin jotain tiettyä kirjaa, sillä siellä on laajin valikoima.

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Kahdeksas päivä myy asuntosi!
Blogikirjoitus
Taakse jääköön tavarakaaos
3H+K Artikkeli
Yhteisasuminen mahdollistaa monet unelmat
3H+K Artikkeli
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä