Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoisten välittäjien lisäksi meidät tunnetaan alan kovimpana digitaalisen markkinoinnin osaajana. Muista alan yrityksistä poiketen, markkinoimme aktiivisesti myynnissä olevia asuntoja asuntoportaalien ulkopuolella. Kattavan palveluvalikoimamme avulla tuomme parhaat puolet esille asunnostasi, jotta se erottuu edukseen asuntomarkkinoiden kovassa kilpailussa.

3H+K -artikkelit ovat Kahdeksas päivän julkaisemaa mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä helpommasta asumisesta ja paremmasta arjesta asiakkaillemme. Jutut antavat inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Ne ottavat kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustavat vaikuttamiseen, parantavat kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistävät hyvää naapuruutta.

Toivotamme Sinulle inspiroivia lukuhetkiä!

KOTIMAINEN ROMAANI

Juha Itkonen kirjoitti vuonna 2005 menestysromaanin Anna minun rakastaa enemmän. Kymmenen vuotta myöhemmin kirjan päähenkilöt tapaavat jälleen. Tätä on odotettu.

Juha Itkonen. Palatkaa perhoset. Otava 2016.

NUORTENKIRJA

On monta tapaa olla poika, ja ne kaikki ovat yhtä oikein. Poika, sinä olet ainutlaatuinen! Rohkea! Rakastettu! Jenni Pääskysaaren rohkaisevassa voimateoksessa sanotaan asioita, jotka maailman jokaisen pojan tulisi saada kuulla. Pääskysaaren aikaisemmin kirjoittama Tyttö, sinä olet… nousi viime vuonna myyntilistojen kärkeen.

”Isi rakastaa sinua. Tiedäthän sinä sen.”

”Tiedän.”

”Sano terveisiä äidille. Ja vauvalle myös.”

”Ei se ymmärrä niitä.”

”Sano silti. Nähdään pian.”

”Nähdään.”

Jenni Pääskysaari. Poika, sinä olet… Otava 2016.

ELÄMÄKERTA

Yksi miljoonista – Modin pako Syyriasta osuu surullisella tavalla tähän aikaan. Syyrian tilanne on hirveä. Kaikki, joilla on mahdollisuus, lähtevät etsimään tulevaisuutta muualta. Niin kirurgiksi opiskeleva Modikin. Salakuljettajien matkalla moni kuolee, menettää perheenjäsenen tai ainakin kaikki säästönsä, sillä yksi kumivenepaikka maksaa tuhansia euroja. Ne, jotka onnistuvat ja pääsevät perille, huomaavat pian, etteivät välttämättä olekaan turvassa.

Kirja kertoo yhden turvapaikanhakijan tarinan. Se avaa tämänhetkisen kriisin syitä ja ihmisten hätää kammottavien olosuhteiden keskellä. 

Toimittaja Lotta Nuotio on asunut pitkään Istanbulissa ja seurannut työnsä puolesta Syyrian kriisiä ja pakolaistilannetta Turkin ja Syyrian rajalla. Modi, jonka oikeaa nimeä ei turvallisuussyistä paljasteta, joutui demokratia-aatteidensa takia vankilaan ja Assadin joukkojen kiduttamaksi. Hän pakeni Syyriasta Istanbuliin ja sieltä edelleen Ruotsiin.

Lotta Nuotio. Yksi miljoonista – Modin pako Syyriasta. Otava 2016.

KÄÄNNÖSROMAANI

Entinen roisto Ulf piiloutuu pieneen norjalaiseen kylään Oslon huumemarkkinoita hallitsevalta Kalastajalta. Kylässä asuu kovia kokenut Lea ja tämän poika Knut. Pian sinne saapuu myös Kalastajan palkkaama kostaja. Alkaa kiivas piirileikki. Norjalaisen dekkarikuninkaan uutuus paljastaa, miten taitava kirjoittaja Jo Nesbø todellisuudessa on. Kirja on kornista nimestään huolimatta laatutavaraa: se onnistuu kutomaan yhteen vetävän dekkarin ja herkän rakkaustarinan. 

Jo Nesbø. Verta lumella II – Lisää verta. Johnny Kniga 2015.

HYVINVOINTIKIRJA

Mikä? Ihonhoidolle ja luonnonkosmetiikalle omistautunut teos on sekä rentouttava lukukokemus että järeä tietokirja. Kirjoittaja on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi, meikkaaja ja joogaohjaaja. Upeista kuvista vastaa Kaapo Kamu.

Miksi? Kirjassa kauneus on kokonaisvaltaista hyvinvointia, ei täydellisen ripsivärisävyn etsimistä. Vinkit erilaisten ihotyyppien hoitamisesta, luonnonkosmetiikan raaka-aineista ja vuodenajan vaikutuksista ihoon sopivat kaikille. Kirjassa on myös hyödyllisiä ohjeita kotitekoisiin ihonhoitotuotteisiin. Niistä tehdään kesän parhaat mökkituliaiset. 

Kenelle? Tietopaketti hyvinvoinnista, kauneudesta ja luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille. Sopii hemmotteluhetkeksi myös niille, joita meikkaaminen ei suuremmin kiinnosta. 

Katja Kokko. Aidosti kaunis. Cozy Publishing 2015.

KEITTOKIRJA  

Yli sata ideaa kesäjuhliin ja piknikille. Upea ruokakirja sisältää napostelu- ja juomareseptejä ympäri maailmaa. Saisiko olla merileväsipsejä tai täytettyjä kirsikkatomaatteja? Ainakin lasillinen sadonkorjuusangriaa, kiitos! 

Hannele Hyvärinen, Johanna Myllymäki. Suupaloja. Readme.fi. 2016.

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Kahdeksas päivä myy asuntosi!
Blogikirjoitus
Taakse jääköön tavarakaaos
3H+K Artikkeli
3 x Pizzataikina
3H+K Artikkeli
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä