Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

VALOKUVAKIRJA

Vesiaiheista tunnetun valokuvataitelijan Susanna Majurin teos on pysäyttävän kaunis. Kuvissa on läsnä myös surua, mutta sen läpi paistaa valo. 

Kirjassa on tekstejä useilta kirjailijoilta, muun muassa islantilaiselta Vigdís Grímsdóttirilta. 

Susanna Majuri. Sense of Water. Kehrer Verlag 2016.

LASTENKIRJA

Yö hurmaa myös aikuiset. Se on levollinen lukuelämys, jossa etsitään vastauksia yötä ja nukkumista koskeviin kysymyksiin. Miksi taivaalla mollottava kuu näyttää yöllä pienemmältä kuin illalla? Miksi pitää nukkua? Miksi ihminen nukkuu yöllä mutta lepakko ei? Kirjan läpi kulkeva yksityiskohtainen ja runsas fantasiahenkinen kuvitus kertoo oman ihmeellisen tarinansa. Kirjaa voi lukea haluamassaan järjestyksessä, sillä jokainen aukeama on oma seikkailunsa. 

Laura Ertimo ja Satu Kontinen. Yö – Kirja unesta ja pimeän salaisuuksista. Myllylahti 2016.

KÄÄNNÖSROMAANI

Kertomus suurista aiheista: kadonneista muistoista, rakkaudesta, kostosta ja sodasta. Kazuo Ishiguron runollinen kerronta on kuin tehty alkusyksyn pimeneviin iltoihin.

”Kyläläisten mieleen ei yksinkertaisesti juolahtanut ajatella menneitä – ei edes lähimenneisyyttä.”

Kazuo Ishiguro. Haudattu jättiläinen. Tammi 2016.

ELÄMÄNTAITO-OPAS

Kirjan nimi ei nosta odotuksia korkealle: Elä enemmän, stressaa vähemmän. Unelmahöttöä, puuskahtaisi realisti. Teos nousi kuitenkin kotimaassaan Ruotsissa viime vuoden kirjasensaatioksi. Ensimmäisinä viikkoina sitä myytiin yli 100 000 kappaletta. Kirja lupaa lisätä lukijan onnellisuutta – ja tekee sen ilman bull-shittiä. Susan ja Mats Billmark kokivat kumpikin päivätyössään burnoutin. Kokemuksesta selvittyään pariskunta päätti julkaista omilla säästöillään opaskirjan kaikille stressistä ja murehtimisesta kärsiville.

”Jokainen meistä on joskus kokenut hetken, jolloin kaikki tuntuu loksahtavan paikoilleen; koemme muutaman silmänräpäyksen ajan tyyneyttä ja sisäistä rauhaa ja haluamme jäädä tuohon tilaan.”

 

Susan ja Mats Billmark. Elä enemmän, stressaa vähemmän. WSOY 2016.

TIETOKIRJA

Mikä? Tietokirjailija Eveliina Talvitien teos kokoaa yhteen politiikan huipulla olevien naisten kokemuksia työstä ja elämästä. 

Miksi? Kirja on kiinnostava dokumentti suomalaisnaisista vallan kahvassa, Tarja Halosesta Elisabeth Rehniin ja Päivi Räsäseen. Suomeen kesällä perustettu Feministinen puolue tekee Talvitien kirjasta uudelleen ajankohtaisen. 

Kenelle? Yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille. Erityisesti niille, jotka aloittavat tasa-arvo-puheensa lauseella ”en ole feministi, mutta…”

Eveliina Talvitie. Keitäs tyttö kahvia. WSOY 2013.

KOTIMAINEN ROMAANI

Syliin on kokoelma kertomuksia vaikeista elämäntilanteista ja ihmisistä niiden keskellä. Tarina alkaa osastolta 42 eli vaikeiden raskauksien osastolta. Ennenaikaisesta synnytyksestä, keskenmenon uhasta ja muista vaivoista kärsivät äidit ja äitiyteen matkalla olevat kantavat mukanaan monenlaisia tarinoita. Äitien episodimaisiin tarinoihin kietoutuvat potilaiden perheenjäsenten ja sairaalahenkilökunnan elämät.

Romaanin henkilöhahmot liukuvat lähelle, ja lukija kiintyy heihin nopeasti. Kirjan edetessä kasvaa suoranainen tarve tietää lisää. Miksi Maija lapsen saatuaan katosi? Löytyykö hän? Kuinka lapsensa menettänyt Monica selviää, haaleneeko vauvan syliin jättämä varjo koskaan? Paljastuvatko suomenruotsalaismiehen rahakkain sopimuksin peitellyt isyydet?

Ina Westmanin esikoisteos on helppolukuista tekstiä vaikeista asioista. Syliin kertoo ihmiskohtaloista, perheiden kohtaamista vaikeuksista ja siitä, miten niistä selvitään. Jos selvitään.

”Ja harvoinhan ihminen mitään näkee, jos ei tikulla osoiteta, totuutta tuskin koskaan.”

Ina Westman. Syliin. Kosmos 2016.

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Kolme huonetta ja vuoden graafikko
3H+K Artikkeli
Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli
Verkot vesillä Kalasatamassa
3H+K Artikkeli
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä