Jätä yhteydenottopyyntö!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.
Ota yhteyttäPizzan valmistus on ilo, jonka tekemiseen koko perhe voi osallistua. Eikä täytteeksi aina tarvita salamia tai kinkkua. Kokeile rohkeasti miltä maistuu mozzarella-anjovis-chilipizza.
Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoisten välittäjien lisäksi meidät tunnetaan alan kovimpana digitaalisen markkinoinnin osaajana. Muista alan yrityksistä poiketen, markkinoimme aktiivisesti myynnissä olevia asuntoja asuntoportaalien ulkopuolella. Kattavan palveluvalikoimamme avulla tuomme parhaat puolet esille asunnostasi, jotta se erottuu edukseen asuntomarkkinoiden kovassa kilpailussa.
3H+K -artikkelit ovat Kahdeksas päivän julkaisemaa mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä helpommasta asumisesta ja paremmasta arjesta asiakkaillemme. Jutut antavat inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Ne ottavat kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustavat vaikuttamiseen, parantavat kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistävät hyvää naapuruutta.
Toivotamme Sinulle inspiroivia lukuhetkiä!
Mozzarella-anjovis-chilipizza, 3–4 PIZZAA
½ annosta pizzataikinaa (katso ohje tästä)
16 anjovisfileetä
1–2 punaista chiliä
4 tl pieniä kapriksia huuhdeltuina
neitsytoliiviöljyä
1–2 sitruunan kuoriraaste ja mehu
n. 1 dl tomaattikastiketta
340 g mozzarellaa 3 x 125 g
4 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
merisuolaa
mustapippuria
Jamie Oliverin tomaattikastike
neitsytoliiviöljyä
1 valkosipuli
½ pnt tuoretta basilikaa
1 tlk (400 g) säilöttyjä luumutomaatteja
ripaus merisuolaa
mustapippuria
Tee pizzapohja ohjeen mukaan.
Kuumenna tomaattikastikkeen öljy kattilassa ja kypsennä kuorittu ja hienonnettu valkosipuli varovasti kullankeltaiseksi. Lisää kattilaan basilika, tomaatit, suola ja mustapippuri, keitä hiljalleen noin 20 minuuttia.
Soseuta kastike sileäksi, lisää mausteita tarvittaessa. Halkaise anjovisfileet pituussuunnassa. Laita kulhoon anjovikset, viipaloidut chilit, kaprikset, pari ruokalusikallista öljyä ja sitruunankuoriraaste. Purista päälle sitruunamehu ja sekoita hyvin. Anna maustua 15 minuuttia. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen ja täytä pizzat sillä välin. Levitä tomaattikastike tasaisesti pohjan päälle, revi sen päälle mozzarella ja asettele rakoihin marinoidut anjovisfileet.
Ripottele pinnalle kaprikset, chili ja persilja, mausta suolalla ja pippurilla. Valuta marinadiöljy päälle.
Jos mahdollista, paista pizzapohjat pizzakiven päällä tai yksitellen ritilällä uunin alaosassa. (Jos paistat pizzat ritilällä, tee niistä pieniä, jolloin niitä on helpompi käsitellä.) Paista 7–10 minuuttia, kunnes pizzat ovat kullankeltaisia ja rapeita.
Vinkki: Hauduta sunnuntaina iso kattilallinen tomaattikastiketta, josta saat varioitua pari erilaista pikapastaa keskellä viikkoa. Loput voit käyttää pizzaan tai vaikka kotitekoiseen ketsuppiin.
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.
Ota yhteyttä