Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Mozzarella-anjovis-chilipizza, 3–4 PIZZAA

½ annosta pizzataikinaa  (katso ohje tästä)

16 anjovisfileetä

1–2 punaista chiliä

4 tl pieniä kapriksia huuhdeltuina

neitsytoliiviöljyä

1–2 sitruunan kuoriraaste ja mehu

n. 1 dl tomaattikastiketta

340 g mozzarellaa 3 x 125 g

4 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

merisuolaa

mustapippuria

 

Jamie Oliverin tomaattikastike

neitsytoliiviöljyä

1 valkosipuli

½ pnt tuoretta basilikaa

1 tlk (400 g) säilöttyjä luumutomaatteja

ripaus merisuolaa

mustapippuria

 

Tee pizzapohja ohjeen mukaan.

Kuumenna tomaattikastikkeen öljy kattilassa ja kypsennä kuorittu ja hienonnettu valkosipuli varovasti kullankeltaiseksi. Lisää kattilaan basilika, tomaatit, suola ja mustapippuri, keitä hiljalleen noin 20 minuuttia.

Soseuta kastike sileäksi, lisää mausteita tarvittaessa. Halkaise anjovisfileet pituussuunnassa. Laita kulhoon anjovikset, viipaloidut chilit, kaprikset, pari ruokalusikallista öljyä ja sitruunankuoriraaste. Purista päälle sitruunamehu ja sekoita hyvin. Anna maustua 15 minuuttia. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen ja täytä pizzat sillä välin. Levitä tomaattikastike tasaisesti pohjan päälle, revi sen päälle mozzarella ja asettele rakoihin marinoidut anjovisfileet.

Ripottele pinnalle kaprikset, chili ja persilja, mausta suolalla ja pippurilla. Valuta marinadiöljy päälle. 

Jos mahdollista, paista pizzapohjat pizzakiven päällä tai yksitellen ritilällä uunin alaosassa. (Jos paistat pizzat ritilällä, tee niistä pieniä, jolloin niitä on helpompi käsitellä.) Paista 7–10 minuuttia, kunnes pizzat ovat kullankeltaisia ja rapeita.

Vinkki: Hauduta sunnuntaina iso kattilallinen tomaattikastiketta, josta saat varioitua pari erilaista pikapastaa keskellä viikkoa. Loput voit käyttää pizzaan tai vaikka kotitekoiseen ketsuppiin.

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Lemmenloma Hangossa
3H+K Artikkeli
Taakse jääköön tavarakaaos
3H+K Artikkeli
Kahdeksas päivä myy asuntosi!
Blogikirjoitus
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä