Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoisten välittäjien lisäksi meidät tunnetaan alan kovimpana digitaalisen markkinoinnin osaajana. Muista alan yrityksistä poiketen, markkinoimme aktiivisesti myynnissä olevia asuntoja asuntoportaalien ulkopuolella. Kattavan palveluvalikoimamme avulla tuomme parhaat puolet esille asunnostasi, jotta se erottuu edukseen asuntomarkkinoiden kovassa kilpailussa.

3H+K -artikkelit ovat Kahdeksas päivän julkaisemaa mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä helpommasta asumisesta ja paremmasta arjesta asiakkaillemme. Jutut antavat inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Ne ottavat kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustavat vaikuttamiseen, parantavat kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistävät hyvää naapuruutta.

Toivotamme Sinulle inspiroivia lukuhetkiä!

1 ”Tämän hetken kiinnostavin musiikkihahmo on Father John Misty. Olen tavannut hänet vuosien saatossa pari kertaa. Vielä Fleet Foxesin rumpalina pidin häntä lähinnä poissaolevana hörhönä, soololevyt upposivat vasta myöhemmin. Father John Mistyn älyllisyys on livenä jopa vieraannuttavaa, mutta levyllä se toimii mahtavasti. Hän on lahjakas jätkä, sairaan musikaalinen tyyppi, jonka kappaleissa on hienoja rakenteita ja koskettavat lyriikat.”

2 ”Suosikkilevyni juuri nyt on Verneri Pohjolan Pohjola Plays Pohjola. levyllä verneri soittaa faijansa pekka pohjolan kappaleita, jotka hän on uudelleensovittanut. Yhtyeenä on jazzbändi, mutta sen soittama musiikki ei ole lokeroitavissa. Se on virkistävää, sillä kuppikuntaisuus vaivaa myös jazzmaailmaa. Vernerin ja hänen isänsä välit lähenivät vasta vähän ennen Pekan kuolemaa. Se tuo levyyn erillisen, koskettavan tason.”

3 ”Paras keikkapaikka ikinä on Kantrin Kehto, legendaarinen Nashvillen Ryman Auditorium. Sali on entisöity vanhaan kirkkoon, ja lavalle pääseminen oli häkellyttävä kokemus. Suomessa Tavastia on muusikoille erityinen paikka, ja keikat siellä hermostuttavat aina. Yrjönkadun G Livelabin livesoundi taas on klubeista mennen tullen paras. Se saa yleisönkin kuuntelemaan suorastaan hartaasti.”

4 ”Kotimainen Svart Records on tämän hetken mielenkiintoisin levy-yhtiö, se tekee tärkeää kulttuurityötä. Yhtiön toimintatapa ja katalogi tuovat mieleen edesmenneen Love Recordsin. Svart palvelee ennen kaikkea vinyylejä ostavaa yleisöä. Myös englantilaisen Bella Unionin julkaisut ovat poikkeuksetta kiinnostavia.”

5 ”Vuoden 1921 steinwayn baby grand -flyygelini on  soitin, jota jaksaisin kuunnella ikuisuuden. Se tuli kämppääni alun perin väliaikaishoitoon, mutten ole kuullut sen omistajasta vuosikausiin. Kirjoittamattoman säännön mukaan pianon omistajuus siirtyy kymmenessä vuodessa. Flyygeli on nähnyt maailmaa, juuri siksi se on niin mahtava. Se toimii myös makuuhuoneemme sisustuselementtinä.”

6 ”Löysin  Anderson .Paakin vasta tämän vuoden alussa, joten missasin viimekesäisen Flow-keikan. Se jäi ärsyttämään, joten hänet  Haluaisin nähdä seuraavaksi keikalla. Anderson .Paakin uusin levy on kertakaikkisen hieno. Retrosoul, ysärihiphop ja tämän hetken äänimaailmat törmäävät hänen musiikissaan. Heppu itse on myös sairaan kova rumpali.”

7 ”Suosikkilaitteeni musiikin parissa ovat ehdottomasti kaikulaitteet. Oikeanlainen kaiku luo kerroksellista fiilistä, joka kiehtoo minua.  Sillä rakennetaan musiikkiin syvyyttä ja tilan tuntua. Kun muilla on keikoillaan kokoelma säröpedaaleja, minä roudaan mukanani kaikupedaaleja. Ilman sellaista en lähde keikalle.”

8 ”Vuonna 1993 Neil Young kiersi Booker T & The M.G’sin kanssa ja kävi ensimmäistä kertaa Suomessa. Soitin pokkana Grand Continental hotelliin ja pääsin tapaamaan Youngia ja hänen bändiään. Illan keikka oli paras ikinä. Neil Young vetää yhä hyvin, mutta alle viisikymppisenä hän oli vielä elinvoimaisempi. Maailman svengaavimman yhtyeen kanssa Young muodosti unohtumattoman parin.”

Markus Nordenstreng on 43-vuotias muusikko ja toimittaja. Hän asuu Helsingin Punavuoressa puolisonsa Pipsa Hurmerinnan ja 4-vuotiaan poikansa kanssa. Nordenstreng on The Latebirds-yhtyeen laulaja ja kitaristi. Hän säveltää ja sanoittaa oman yhtyeensä lisäksi muillekin artisteille, kuten Jonna Tervomaalle, Vesa-Matti Loirille ja Jorma Kääriäiselle.

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli
Taakse jääköön tavarakaaos
3H+K Artikkeli
Libanonilainen papupata
3H+K Artikkeli
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä