Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoisten välittäjien lisäksi meidät tunnetaan alan kovimpana digitaalisen markkinoinnin osaajana. Muista alan yrityksistä poiketen, markkinoimme aktiivisesti myynnissä olevia asuntoja asuntoportaalien ulkopuolella. Kattavan palveluvalikoimamme avulla tuomme parhaat puolet esille asunnostasi, jotta se erottuu edukseen asuntomarkkinoiden kovassa kilpailussa.

3H+K -artikkelit ovat Kahdeksas päivän julkaisemaa mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä helpommasta asumisesta ja paremmasta arjesta asiakkaillemme. Jutut antavat inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Ne ottavat kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustavat vaikuttamiseen, parantavat kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistävät hyvää naapuruutta.

Toivotamme Sinulle inspiroivia lukuhetkiä!

Peruna-punasipuli-rosmariinipizza, pellillinen

1 annos pizzataikinaa ( katso ohje tästä )

4–5 perunaa käytä kiinteitä pottuja

2 punasipulia

2–3 rosmariininoksaa

2 tl oliiviöljyä

1–2 (125–250 g) mozzarellapalloa

Tee pizzapohja ohjeen mukaan.

Leikkaa perunat noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa punasipulit renkaiksi. Nypi rosmariininlehdet. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista punasipulirenkaita ja perunaviipaleita öljyssä 8–10 minuuttia, kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Revi pizzapohjalle mozzarellaa, levitä peruna-sipuliseos ja rosmariininlehdet juuston päälle. Laita pizza välittömästi mahdollisimman kuumaan uuniin etukäteen kuumennetun pizzakiven tai ylösalaisin käännetyn pellin päälle. Paista 5–8 minuuttia, uunin lämpötilasta riippuen, kunnes juusto on sulanut ja reuna kauniin kullankeltainen.

 

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Isän ja pojan nuijahommat
3H+K Artikkeli
Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli
Maalaisromanttinen sisustus
Ideagalleria
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä