Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Pyttipannu kesäkasviksista, neljälle

500 g pieniä perunoita

200 g retiisejä

100 g porkkanoita

3–4 pientä kevätsipulia varsineen

4 dl keitettyjä kikherneitä

2 rkl rypsiöljyä

1 tl savupaprikajauhetta

3 rkl pestoa

meri- tai vuorisuolaa myllystä

mustapippuria myllystä

tuoreita yrttejä (esim. basilikaa, sitruunatimjamia ja korianteria)

 

Pesto

2–3 isoa kourallista tuoretta basilikaa

1 dl (paahdettuja) auringonkukansiemeniä

Saat pestoon lisämakua, kun paahdat siemenet ennen käyttöä.

2 valkosipulinkynttä

½ sitruunan mehu

1 dl oliiviöljyä

(2 rkl oluthiivahiutaleita)

reilusti suolaa

Soseuta kaikki pestoainekset sauvasekoittimella karkeaksi seokseksi. Lisää oliiviöljyä, kunnes koostumus on sopivan notkea. Tarkista suola.

Jos teet peston morttelissa, käytä karkeaa merisuolaa, joka rikkoo basilikan rakenteen. Pese perunat juuresharjalla ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna perunoiden jäähtyä hetki. 

Poista retiiseistä lehdet (jätä kannat) ja leikkaa ne puoliksi tai neljään osaan. Viipaloi porkkanat ja silppua kevätsipulit. Valuta kikherneet ja halkaise perunat. 

Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää öljyyn ensin savupaprika ja sen jälkeen perunat, porkkanat ja kikherneet. Paista noin viisi minuuttia, kunnes perunat ovat saaneet hiukan väriä. Lisää pannulle retiisit ja kevätsipulit. Paista vielä pari minuuttia.

Kääntele lopuksi pesto pyttipannun joukkoon. Mausta ronskisti suolalla ja pippurilla. Koristele ruoka tuoreilla, silputuilla yrteillä juuri ennen tarjoilua.

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli
Sinustako menestyvä kiinteistönvälittäjä?
Blogikirjoitus
Räätälöity koti Jätkäsaaresta?
Blogikirjoitus
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä