Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Mikä on lempipaikkasi kotona? 

Viihdyn parhaiten hellan ääressä tehdessäni ruokaa koko perheelle. Sunnuntai on perinteisesti koko perheen ilta, silloin kaikki ovat kotona ja voivat esittää ruokatoiveita. Usein pöydässä on seitsemän henkeä, kun 9-vuotiaamme lisäksi syömään tulevat kaksi aikuista lasta tyttö- ja poikaystävineen. Jos valmistan sisäfileetä, kaikki ovat varmasti paikalla!

Mikä tekee kodista kodin?

Koti ei synny siitä, minkälainen talo tai huoneisto on, vaan rakkaista ihmisistä. Koti on siellä, missä lapset ja perhe ovat. Omakotitaloamme remontoitaessa asuimme kolmen kuukauden ajan pienessä kerrostalohuoneistossa, mutta kyllä siitä tuli koti ihan yhtä lailla.

Onko sisustuksessasi sellaista, joka seuraa kodista kotiin?

Minulla ei ole perintönojatuolia tai muutakaan mukana raahattavaa. Sisustustyylini on todella pelkistetty: mustaa ja valkoista, kiiltävän puhdasta pintaa ja kaikki tavarat piilossa. Meillä ei ole edes tauluja seinillä. Vähemmän on kaunista.

Kuka?

  • Raila Perttilä, 46, LKV, Kahdeksas Päivä Oy
  • Kotoisin Pohjanmaalta, asunut yli 20 vuotta Vartiokylässä Itä-Helsingissä.
  • Välittää kohteita pääkaupunkiseudulla ja Tahkovuorella, jossa on myös perheen oma mökki.
  • Parasta työssä ”Ihmisten kohtaaminen. Ja se ihana tunne, kun pääsee jyvälle siitä, mitä asiakas todella haluaa.”
  • http://kahdeksas.fi/raila-perttilä

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Oletko kiinnostunut myynnin johtamisesta?
Blogikirjoitus
Sinustako menestyvä kiinteistönvälittäjä?
Blogikirjoitus
Helsingin Kuninkaantammi, kaupunkikoti luonnon helmassa!
Blogikirjoitus
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä