Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Usein kaveria ei edes kutsuta: tyyppi vain ilmestyy ovelle ja olettaa pääsevänsä sisään. Sitten kaverukset viettävät rennon iltapäivän Monster High -nukeilla leikkien ja jääkaapista löytämiään ruokia mutustellen.

Toista on meillä aikuisilla. Pienemmästäkin illanistujaisesta tulee helposti Tapahtuma isolla T:llä. Kekkerit pullahtavat salakavalasti. Ensin tulee mieleen, että voisihan sitä samalla vaivalla kutsua vähän enemmänkin porukkaa. Sitten alkaa miettiä ruokalistaa. Pitäisikö kokeilla jotakin uutta reseptiä? 

Kun kemuja varten perustaa Facebook-tapahtuman, peli on menetetty. Kaverit hehkuttavat etukäteen mahtavia bileitä ja stressaavat, mitä laittaisivat päälleen. Emännän paineet kasvavat. Koko kämppä pitää siivota ja vessaan ostaa tyylikäs saippua. Illalla kaverit tulevat paikalle, istuutuvat sohvalle sisäkengät jalassa ja ihastelevat kämppää ja ruokaa.

On todellista kohtalon ivaa, että sohvalla hienostelevat ihmiset ovat samoja kavereita, joiden kanssa jatkuvasti huokaillaan, kuinka koti ja elämä ovat kaaoksessa. Tässä sitä sitten esitetään porukalla sisustus- ja ruokalehden valokuvaussessiota. 

Eleganteissa juhlissa on tietysti puolensa. Hyvin suunniteltujen juhlien järjestäminen on tapa tehdä sukulaisille ja ystäville selväksi, että arvostaa heitä. He ovat siivoamisen ja paremman viinin arvoisia. Toisaalta toivon rennomman kyläilykulttuurin paluuta. Olen varma, että silloin ystäviä näkisi paljon useammin. Kaipaan nuoruuden mutkatonta lojumista toisten nurkissa. 

Kun seuraavan kerran kutsun jonkun kylään, voisin jättää pölykoirat nurkkiin ja avata sipsipussin. Jos tunnen tarvetta pitää kulissia yllä, sekoitan dippikastikejauheen valmiiksi kermaviilipurkkiin. 

Kirjoittaja on kirjailija, joka rakastaa yllätysvieraita ja piipahtaa itsekin mielellään vieraisilla varoittamatta.

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Kiinalaista kotiruokaa
3H+K Artikkeli
Kolme huonetta ja vuoden graafikko
3H+K Artikkeli
Isän ja pojan nuijahommat
3H+K Artikkeli
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä