Jätä yhteydenottopyyntö!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.
Ota yhteyttäSuperterveellinen lehtikaali sopii loistavasti vietnamilaisen nuudelisalaatin pääosaan. Nuudelisalaattin maustaa vietnamilainen klassikko, Nuoc Cham -kastike.
Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoisten välittäjien lisäksi meidät tunnetaan alan kovimpana digitaalisen markkinoinnin osaajana. Muista alan yrityksistä poiketen, markkinoimme aktiivisesti myynnissä olevia asuntoja asuntoportaalien ulkopuolella. Kattavan palveluvalikoimamme avulla tuomme parhaat puolet esille asunnostasi, jotta se erottuu edukseen asuntomarkkinoiden kovassa kilpailussa.
3H+K -artikkelit ovat Kahdeksas päivän julkaisemaa mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä helpommasta asumisesta ja paremmasta arjesta asiakkaillemme. Jutut antavat inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Ne ottavat kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustavat vaikuttamiseen, parantavat kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistävät hyvää naapuruutta.
Toivotamme Sinulle inspiroivia lukuhetkiä!
Vietnamilainen lehtikaali-nuudelisalaatti, neljälle
200 g lehtikaalia
¼ tl suolaa
200 g riisinuudeleita
Voit korvata riisinuudelit suikaleraastimella tehdyillä raaoilla kesäkurpitsa-nuudeleilla.
150 g sokeriherneitä
4 porkkanaa
1 kurkku
6 kevätsipulinvartta
150 g kuorittuja maapähkinöitä
1½–2 dl tuoreita yrttejä hienonnettuna (minttua, basilikaa, korianteria)
Irrota kaalinlehtien paksut lehtiruodit. Revi lehdet pienemmiksi ja leikkaa suikaleiksi. Laita lehtikaalisuikaleet kulhoon. Ripottele päälle suola ja hiero suikaleita noin minuutti, kunnes kaalin rakenne on hieman pehmentynyt. Keitä nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Keitä sokeriherneitä suolatussa vedessä minuutin -verran ja huuhtele heti kylmällä vedellä. Kuori ja suikaloi tai raasta porkkanat. Pilko kurkku ja viipaloi sipulinvarret. Paahda pähkinöitä kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä. Sekoita lehtikaalien joukkoon nuudelit, sokeriherneet, porkkanat ja kurkku. Mausta vinegretillä. Ripottele päälle sipulinvarret, paahdetut pähkinät ja hienonnetut yrtit.
Nuoc cham -vinegretti
3 valkosipulinkynttä
1–1½ chilipalkoa
3 rkl sokeria
½ dl kalakastiketta
¾ dl limettimehua
1 dl auringonkukkaöljyä (tai rypsiöljyä)
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Yhdistä kaikki kastikeainekset ja sekoita kunnes sokeri on liuennut kokonaan.
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.
Ota yhteyttä