Kahdeksas päivä Oy on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja yksi alan markkinajohtajista pääkaupunkiseudulla. Teemme vuosittain keskimäärin 2000 asuntokauppaa ja palveluksessamme on noin 100 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista.

3H+K on Kahdeksas päivän julkaisema lehti asiakkailleen, jonka sisältöjä voit lukea myös verkossa. 3H+K on lehti paremmasta arjesta ja helpommasta asumisesta. Lehti antaa inspiraatiota, ajatuksia ja ideoita aktiivisille kaupunkilaisille. Se ottaa kantaa asumiseen liittyviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin, kannustaa vaikuttamiseen, parantaa kaupunkien yhteisöllisyyttä ja edistää hyvää naapuruutta.Jos haluat lehden kotiisi voit tilata sen helposti tästä

Vietnamilainen lehtikaali-nuudelisalaatti, neljälle

200 g lehtikaalia

¼ tl suolaa

200 g riisinuudeleita

Voit korvata riisinuudelit suikaleraastimella tehdyillä raaoilla kesäkurpitsa-nuudeleilla.

150 g sokeriherneitä

4 porkkanaa

1 kurkku

6 kevätsipulinvartta

150 g kuorittuja maapähkinöitä

1½–2 dl tuoreita yrttejä hienonnettuna (minttua, basilikaa, korianteria)

Irrota kaalinlehtien paksut lehtiruodit. Revi lehdet pienemmiksi ja leikkaa suikaleiksi. Laita lehtikaalisuikaleet kulhoon. Ripottele päälle suola ja hiero suikaleita noin minuutti, kunnes kaalin rakenne on hieman pehmentynyt. Keitä nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Keitä sokeriherneitä suolatussa vedessä minuutin -verran ja huuhtele heti kylmällä vedellä. Kuori ja suikaloi tai raasta porkkanat. Pilko kurkku ja viipaloi sipulinvarret. Paahda pähkinöitä kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä. Sekoita lehtikaalien joukkoon nuudelit, sokeriherneet, porkkanat ja kurkku. Mausta vinegretillä. Ripottele päälle sipulinvarret, paahdetut pähkinät ja hienonnetut yrtit. 

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Kesäkurpitsa-hernekeitto
3H+K Artikkeli
Sinustako menestyvä kiinteistönvälittäjä?
Blogikirjoitus
Ihania koteja Espoon Nöykkiöön
Blogikirjoitus
Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä