Välittämiäni asuntoja

Myyty

Myyty
Saunalahti
Espoo
42.50 m²
Myyty
Karakallio
Espoo
32.00 m²
Myyty
Saunalahti
Espoo
41.50 m²
Myyty
Kilo
Espoo
58.50 m²
Myyty
Sörnäinen/Hakaniemi
Helsinki
96.00 m²
Myyty
Kilo
Espoo
59.00 m²
Vuokrattu
Lauttasaari
Helsinki
56.00 m²

Asiakkaiden kokemuksia

17 ostajan ja myyjän arviota Arviot on kerätty ostajilta ja myyjiltä kaupanteon jälkeen.
9 suositusta Suosituksen voi antaa kuka tahansa välittäjän tunteva tai tietävä.
04.03.2022 - 14:45
Siiri Kiviharju

Kirjoitan palautteeni sekä ostajan, että myyjän näkökulmasta. Ostin mieheni kanssa tulevan uuden asuntomme Jessen kautta. Ostajan näkökulmasta ajatellen minuun teki vaikutuksen Jessen asiakaspalveluhenkisyys ja palvelualttius. Jesse oli selvästi perehtynyt myytävään kohteeseen hyvin ja osasi vastailla kohteeseen liittyviin kysymyksiin. Ottaen huomioon, että parempi puoliskoni ei ehkä ole asiakkaana se helpoin tapaus, koska hän työskentelee rakennusalalla ja osaa kysyä hyvin yksityiskohtaisia kysymyksiä. Ja niinhän näytössä kysyikin Jesseltä kysymyksen, mihin Jessellä ei ollut suoraa vastausta, mutta Jesse heti lupasi selvittää asian ja palata asiaan. Ja hyvin nopeasti Jesse palasikin meille ja oli selvittänyt kysymykseen vastauksen.

Näin omasta näkökulmastani ajatellen minä en ole se asiakas, joka osaa kysellä asuntonäytössä mahdottomia, vaan minä keskityn asunnon fiilikseen. Tuohon fiilikseen myös vaikuttaa osittain se millaisen fiiliksen välittäjä minulle ostajana jättää. Jessen kanssa oli mukava asioida ja hänestä huokui asiakaspalveluhenkisyys. Etenkin suuren vaikutuksen minuun teki Jessen hienotunteinen asenne ja ostajan roolissa oli miellyttävä asioida hänen kanssaan. Jesseltä löytyi sitä kuuluisaa asiakkaiden lukutaitoa, mikä välittäjän työssä on varmasti tärkeää. Kun sitten koko ostoprosessi kauppoihin asti sujui niin mutkattomasti ja meille ostajina jäi Jessestä niin hyvä kuva niin valitsimme hänet myös myymään omaa asuntoamme. Mainittakoon nyt vielä, että olin jo aloittanut välittäjien vertailun, mutta silti juuri Jessen ammattitaito ja miellyttävä persoona olivat loppujen lopuksi syy miksi päädyimme juuri häneen. Jesse ylitti odotukseni myös oman asuntomme myynnin suhteen. Koko prosessi sujui alusta asti oikeastaan niin hyvin, kuin olisimme voineet toivoa. Sovituista aikatauluista pidettiin kiinni, Jesse oli joustava ja mukautui omiin hyvin kiireisiin aikatauluihimme ja asiat lähtivät hyvin rullaamaan nopeasti etenemään. Arvostan erityisesti sitä, että Jesse raportoi miten asuntomme näyttö oli sujunut. Hän osasi hinnoitella asuntomme oikein ja oli hyvin perehtynyt alueen hintatasoon. Jessestä jäi minulle välittäjänä rehellinen kuva ja asiointi hänen kanssaan oli mukavaa. Jesse hoiti työnsä tunnollisesti ja rautaisella ammattitaidolla alusta loppuun saakka. Minulla on kiireinen elämäntyyli ja olin valmiiksi ajatellut asunnon myynnin olevan stressaavaa puuhaa. Onneksi valitsin Jessen välittäjäksi, koska sain huomata, että kaikki sujui mallikkaasti eikä päähäni putkahdellut ainuttakaan harmaata hiusta koko prosessista. Tästä kiitos ja kumarrus yksinomaan Jesselle. En kuvailisi Jesseä hyväksi välittäjäksi, vaan erinomaiseksi välittäjäksi! Pidän varmasti Jessen käyntikortin piirongin laatikossa tallessa myös tulevaisuutta varten. Kokonaisarvioksi niin ostajan, kuin myyjän näkökulmasta ajateltuna annan Jesselle 6/5!

Yleisarvosana
Markkinatuntemus
Neuvottelutaidot
Aktiivisuus ja yhteydenpito
Ammattitaito
25.02.2022 - 11:15
Petri Rajala

Erittäin sujuvaa ja rautaista tekemistä joka osa alueella

Yleisarvosana
Markkinatuntemus
Neuvottelutaidot
Aktiivisuus ja yhteydenpito
Ammattitaito
24.02.2022 - 20:45
Asunnonmyyjät, Kilo

Jessen kanssa asunnonmyynti sujui mukavasti ja vaivattomasti. Pidimme siitä, miten aktiivisesti ja tarkasti Jesse hoiti työnsä. Suosittelemme! Extra plussaa kaksikielisyydestä!

Yleisarvosana
Markkinatuntemus
Neuvottelutaidot
Aktiivisuus ja yhteydenpito
Ammattitaito
07.01.2021 - 12:00
Eka
Yleisarvosana
Markkinatuntemus
Neuvottelutaidot
Aktiivisuus ja yhteydenpito
Ammattitaito
02.01.2021 - 08:15
Eka Nordfors
Yleisarvosana
Markkinatuntemus
Neuvottelutaidot
Aktiivisuus ja yhteydenpito
Ammattitaito

Suosittele välittäjää

Ota yhteyttä

Jesse Mervasto
Lähetä viesti - vastaan 24h sisällä

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Miten siivotaan kuolinpesä?
3H+K Artikkeli
Kahdeksas päivä myy asuntosi!
Blogikirjoitus
Vietnamilainen lehtikaali-nuudelisalaatti & Nuoc cham -vinegretti
3H+K Artikkeli