Välittämiäni asuntoja

Myytävänä

215 000 €
Jämijärvi
210.00 m²

Asiakkaiden kokemuksia

2 ostajan ja myyjän arviota Arviot on kerätty ostajilta ja myyjiltä kaupanteon jälkeen.
1 suositus Suosituksen voi antaa kuka tahansa välittäjän tunteva tai tietävä.
12.10.2017 - 11:45
nimimerkki " vaativa "

suosittelen ,koska välittäjä on asiansa osaava,rauhallinen ,ei tuputtava, kuuntelee ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja vaatimukset. kauan alalla toiminut ,yksinkertaisesti sanottuna mukava kauppakumppani . Suosittelen.

Suosittelen
17.05.2016 - 08:15
Teppo Tolvanen

Ensin oli päätös, että asunto myydään ja sitä ei tehdä itse. Vertailin välittäjiä ja kahta välittäjää tapasinkin, joista melko helposti päädyin Anne Tauschiin HUOM:sta. Sopimus laadittiin, hinnasta sovittiin ja prosessi pääsi alkuun. Kaikki toimi ammattimaisesti ja lepposissa tunnelmissa. Sain vastaukset ymmärettävästi kysymyksiini ja rupateltiin siinä sivussa kaikkea muutakin, joka loi HUOM:sta persoonan sekä luottamuksen kiinteistönvälittäjää kohtaan. Jäi siis hyvät fiilikset ja voin suositella lämpimästi Anne ja Reijo Tauschia kiinteistönvälittäjäksesi! Loistavia asuntokauppoja toivotellen :-)

Yleisarvosana
17.05.2016 - 08:15
Myyjä, Helsinki

Reijo hoiti homman asiantuntevasti ja antamani aikarajan sisällä. Ei kehottanut hyväksymään alhaista tarjousta ja luotti siihen, että saan minimihintani myöhemmin ja niin kävikin. Plussaa kämpän siivotukksesta. Ammattilainen työssään!

Yleisarvosana

Suosittele välittäjää

Ota yhteyttä

Reijo Tauschi
Lähetä viesti - vastaan 24h sisällä

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Pahan päivän varalle
3H+K Artikkeli
Isän ja pojan nuijahommat
3H+K Artikkeli
Libanonilainen papupata
3H+K Artikkeli