Kiinnostuitko?
Älä mieti asiaa pidempää. Lähetä rohkeasti hakemus! 

Jos vaikutat hakemuksesi perusteella soveltuvan alalle, kutsumme sinut haastatteluun ja jutellaan lisää!

Avaa hakemus tästä

Mietitkö miten pärjäät provisiopalkkauksella ja miten pääset vauhtiin? 

Meillä aloitat myyntitiimissä. Tiimipäällikkönäsi toimii kokenut kiinteistönvälittäjä. Hän auttaa Sinua asiakashankinnassa, myynnissä ja on tukena, kun sitä tarvitset. Tiimipäälliköittemme tehtävä on varmistaa, että sinä onnistut. Omassa myyntitiimissäsi pääset myös sparraamaan muiden huippukykyjen kanssa – tiimityö on hauskaa ja yhdessä onnistuminen on helpompaa!

Vaikuta itse palkkaasi. Voit itse päättää palkastasi - jos haluat satsata ja panostaa, niin palkkasi nousee. Parhaiden välittäjiemme palkka on yli 100 000 euroa vuodessa. Sinun ei tarvitse erikseen pyytää palkankorotuksia, palkkasi riippuu omasta työpanoksestasi, ei työnantajastasi.

Yhtiömme on alan paras kouluttaja Suomessa. Myynnin koulutusohjelmamme on kansainvälistä huipputasoa. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus välittäjien kouluttamisesta ja valmentamisesta huipulle. Koulutamme asuntokaupan juridiikan sinulle läpikotaisin, tavoitteena, että parin ensimmäisen vuoden sisällä suoritat LKV-tutkinnon. 

Työvälineet. Käytössämme on aina nykyaikaset työvälineet ja toimintatavat, joilla erotumme kilpailijoista. Pysymme tiiviisti ajassa kiinni ja olemmekin yksi alan parhaista markkinointiosaajista SOMEssa. Olemme kiinnostuneita siitä, mitä markkinoilla tapahtuu myös huomenna. 

Urapolku. Menestyessäsi työssäsi meillä, on sinulla mahdollisuus päästä partneriksi. Osakkuus mahdollistaa hyvinkin itsenäisen aseman ja pääset osallistumaan yhtiön päätöksentekoon. Voit myös edetä esimieheksi ja pääset johtamaan omaa myyntitiimiäsi.

Kiinnostuitko?
Älä mieti asiaa pidempää. Lähetä hakemus. Nyt. 

Jos vaikutat hakemuksesi perusteella soveltuvan alalle, kutsumme sinut haastatteluun ja jutellaan lisää!

Täytä hakemus tästä

(Lomake ei tue kaikkia mobiiliselaimia, suosittelemme täyttämään sen tietokoneella tai tablet-laitteella)

Lisätietoja antaa Misa p. 040 680 7712

Ota yhteyttä

Kahdeksas päivä Oy
Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo
info@kahdeksas.fi
Lähetä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten

Tätä katsoneet katsoivat myös näitä

Taakse jääköön tavarakaaos
3H+K Artikkeli
Myymässä asuntoa?
Blogikirjoitus
Verosuunnittelu on jokaisen oikeus
3H+K Artikkeli