Olemme yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja meillä työskentelee kokeneita ja ammattitaitoisia kiinteistönvälittäjiä. Vuodessa teemme lähes 1000 asuntokauppaa yli 10 vuoden kokemuksen takaamalla varmalla otteella.

Kuinka Kahdeksas päivä luotiin

Vuonna 2016 aloittanut Kahdeksas päivä on jatkumoa Jussi Karppisen vuonna 2006 perustamalle Suomen Asuntopalvelut -yritykselle. Kahdeksas päivä syntyi, kun yritys halusi muuttaa toimintatapojaan vastaamaan nykypäivän asunnonostajien tarpeita; näiden uudistusten myötä Suomen Asuntopalveluista tuli Kahdeksas päivä. Uudesta nimestä ja palveluistaan huolimatta yrityksellämme on siis jo yli kymmenen vuoden kokemus asuntokaupoista.

Kahdeksas päivä ei ole pelkkä asuntonäyttöjen tarjoaja, vaan arjen helpottaja: palveluvalikoimamme kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi esimerkiksi muutto-, sisustus- ja väliaikaissäilytyspalveluita. Tavoitteenamme on vapauttaa asiakkaillemme aikaa ja antaa tunteen ylimääräisestä, kahdeksannesta viikonpäivästä.

Välittäjämme

Kahdeksas päivälle on tärkeää, että sen kanssa työskentelevät kiinteistönvälittäjät viihtyvät työssään. Tarjoamme välitys- ja muita palveluitamme pääkaupunkiseudulla sekä muualla maassa kumppaniverkostomme kautta.

Jokaisen välittäjämme saama asiakaspalaute on nähtävillä verkkosivuillamme, jotta voit olla varma valitsemasi välittäjän ammattitaidosta. Välittäjämme osallistuvat jatkuvasti alan koulutuksiin ja useimmilla heistä on LKV -tutkinto. Tarjouskauppa ja yhteismyynti välittäjiemme kesken on meille arkipäivää – näin takaamme asiakkaallemme parhaan ja nopeimman palvelun.

Missio

Intohimomme on ratkaista asumisen arki

Arvot

Avoimuus, Rohkeus, Ilo, Vapaus, Välittäminen, Laatu

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä